Een service op maat verzekerd.

U stelt zich bepaalde vragen. En terecht!

  • Wordt mijn verzekering duurder als ik die bij een makelaar afsluit?
  • Hoe weet ik of een bepaalde verzekering voor mij interessant is?
  • Biedt een goedkopere verzekering sowieso minder dekking? 

De kosten

Een makelaar kost u niet noodzakelijk meer geld!

Uw globale verzekeringskost (zoeken naar maatschappijen, vergelijken van dekkingen en prijzen, bijstand in geval van schade) loopt in de meeste gevallen wellicht niet hoger op als u een beroep doet op de diensten van een makelaar. Als vakman onderhandelt deze voor u met de verzekeraars.

Visie

De juiste formule kiezen

Naargelang uw profiel, kan een breed gamma aan producten uw risico’s dekken. Onze experts adviseren en informeren u in detail over de voorwaarden die aan de ondertekening van een bepaald contract verbonden zijn. Weten wat u koopt, is essentieel!

De voordelen

Specifieke en relevante aanbiedingen

We zijn niet van verzekeringsmaatschappijen afhankelijk en zijn dus vrij u, voor eenzelfde te verzekeren goed, verschillende verzekeringsproducten voor te stellen. Dat is interessant omdat een verzekeringsoplossing vaak bestaat uit verschillende types waarborgen. In plaats van een product van een en dezelfde leverancier aan te bieden, werken wij, indien nodig, een aanbieding op maat uit. 

De expertise

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Het hoeft u niet te verwonderen dat aan elke dekking een prijskaartje hangt. Als uw budget beperkt is, dan gaan onze experts voor u op zoek naar een wit verzekeringsproduct tegen een voordelige prijs, waarbij alle voor u overbodige dekkingen wegvallen.